Master concept Ultimate 20.0 integrerad med BricsCAD

Master concept Ultimate 20 applikationerna elMaster enterprise och CAD-Driver helt integrerad med BricsCAD 

“Efter mer än 30 år av CAD utveckling är vi nu glada att kunna släppa våra applikationer även på BricsCAD. Genom att vi har integrerat BricsCAD i hela vår plattform kommer BricsCAD att passa alla våra kunder såväl inom konstruktion som anläggningsförvaltning”

– Stig Hellholm, CTO Ides AB.

Tack vare en fullständig integration med Master concept PLM, kommer våra kunder nu kunna utbyta data mellan Master concept anläggningsdatabas och BricsCAD. BricsCAD dokument kommer att hanteras inom dokumenthanteringen för att säkerställa våra kunders tekniska dokumentation.

Ides AB är både BricsCAD Developer och Bricsys Solution Partner.

Om BricsCAD

BricsCAD är en CAD plattform som utvecklas av Bricsys, en division inom Hexagon AB (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har en stor skala av applikationer för att stötta de flesta industrier inom konstruktion och förvaltning.

Om Master concept

Master concept sträcker sig över hela området av teknisk informationshantering från förprojektering till underhåll. Master concept erbjuder en av marknadens starkaste dokumenthantering för CAD, 3D och Office dokumentation som är vital för våra kunders digitaliseringsprocess.

Med mer än 30 år på marknaden har vi kunder från system integratörer till förvaltning representerade av en stor bredd av industrier. Master concept erbjuder stöd för Eco-design, underhåll, reservdelshantering och riskanalyser för LTO, Long Term Operations och PCA.